maanantai 29. huhtikuuta 2013

viimeistä viedään

huhhuh viime hoidon jälkeen ei sitten tarvinnutkaan heittää ylimääräistä sairaalareissua kuumeilun takia :) lämpö pysy normaalina kokoajan eikä noussut 36.9 korkeammalle joten kotona sain olla ja touhuta :) mikäs sen mahtavampaa kuin olla kotona :D on siskonki kanssa tullu käytyä siellä sun täällä ajelemassa :) ja kun ajelulla käydään niin saatetaan poiketa hesessä, mäkissä, kotipizzassa tai jossain muussa vastaavassa :D joten ei siinä ajellessa :)

no mutta syöpäkliniikalle tulin aamusella ja labrassa piti käydä niin siellä olikin kymmenkuta ihmistä odottelemassa joten sai itsekkin odotella hetkisen.. no mut sitten päästiinkin tänne osastolle niin tyytyväisinä ilmoittivat että saan yksiön.. jessss!!!! :D tätä mä oonki oottanu että pääsisin yksiöön ilman eristystä :) viitsii/ uskaltaa kahtoo telkkaria ja näköjään on myös dvd soitin :) pyysin jo äitiä tuomaan pari the simpsons boxia ni pääsee niitä kahtomaan :) saa ihan omassa rauhassa käkättää ja räkättää omille tyhmille jutuille :D elikkäs torstaihin tai perjantaihin olen täällä ha sit toivon mukaan piiiiiiiitkä loma sairaaloista :D

huomenna ois ortopedille varattu aika töölössä ja sinne ollaan menossa.. monelta hoitajalta ja lääkäriltä ollaan jo kysytty että miten sinne mennään siis et voiko äitin mukana mennä sinne? nyt sain vastauksen että joko äitin kyydillä tai äiti osaston järkkäämällä kyydillä.. saapas nähä mitä siellä suunnitellaan :) ilmeisesti kuullaan tämän ortopedin pohjoismaisten kollegojen mielipiteitä tästä mun tilanteesta eli leikataanko vaiko eikö..? toisaalta en leikkausta halua koska se on kuulema iso leikkaus.. mutta toisaalta jos semmosta ehotetaan ni mä ottasin vastaan sen minkä lääkäri parhaaks näkee.. ja jos leikkaus tulee ni eipähän jäis mitään arpikudosta tms sinne ja uusimisprosentti ois pienempi kaite..?

noniin ja saikkuahan mulla vissiin on toukokuun lopulle asti ja sitten olisi tarkoitus aloittaa jatkamaan koulusta keskenjäänyttä työharjottelua :) tällä kertaa vaa vaihtuu vissiin hommat kun viimekesänä toimin perämiehenä niin ilmeisesti kai rupean telakonetta pyörittää :) mutta mitään en lyö lukkoon! tuostakin minun töitten alkamisesta syntyy kinaa siellä ja tuolla muttei täällä.. no mut ei siitä sen enempää..

sit jos rupeis jatkaa viimeyön unia :) oikein hyväää vappua kaikille!!! :) unohtui ostaa vappuväri kaljuun päähäni :DD

tiistai 16. huhtikuuta 2013

toivo korkealla

helou jälleen kaikki siellä :) tässäpäs ei mitään kovin ihmeellisiä juttuja ole tapahtunut kaikki mennyt oikein mukavasti :) myöhään torstai illalla siis minulla loppui toisiks viimönen sytostaattihoito!! :) no mut ensimmäistä kertaa hoidossa ollessani laatta lensi :o voi mahdollisesti johtua siitä kun hoidon alussa karkki tuntui maistuvan niin sitähän tulikin syötyä sitten puolipussia :D mut sepä oli sit siinä ei tarvinnut kauaa olla kuvottavan olon kanssa  ja sen sijaan nukuin kaiken aikaa :) kävi tuttaviakin morjestamassa :)

sitten koitti tämä torstai päivä siinä sitten myrkyt loppui 1 maissa ja loppunesteet lähti valumaan.. kohtalotoverikin varmaan joskus aiemmin hänestä maininnut mutta sekin sitten torstai aamuna saapui osastolle ja siinä jossain vaiheessa sitten tulikin käytyä kahvilla ja missä nyt sit sen morsiamen kanssa pääs :D mut häntäkään pitkiin aikoihin oikein nähnyt kun on hoidot siirtyny molemmilla.. eipä siitä sen enempää :)

eilen elikkäs maanantaina verikokeissa kävin ja veriarvot oli hyvällä mallilla :) ja ihmeellistä että hemoglobiiniki oli vielä yli 100 :o sitten crp oli 11 ja siite heräsi kysymys teille!?

onko mahdollista että siitepölyn aiheuttamat allergiset oireet pitää tuota tulehdusarvoa vähän koholla kokoajan??

vihoviimenenkin hoito siellä jo häämöttää!!! :) sitten sen jälkeen pääsee toivon mukaan eroon niistä iljettävistä myrkyistä!!! ja mikä parasta toivon mukaan pääsee siitä pian käymään tuolla pohjosessa :)) siellä on kihlatun mukaan aika paljon porukkaa jotka haluaa nähdä minua ja moni sopinu jo että yöksi täytyy mennä :DD no mikäs siinä mullaki ollu jo pitkä ikävä sitä porukkaa siellä :) ihanaa päästä sitten pitkästä aikaa rentoutumaan :) se saattaa olla sitten seuraava kerta kun me kihlattuni kanssa nähään :) joten arvata saattaa ei malta oottaa :)

huomenna jälleen verikokeet peukkuja pystyyn että siellä kaikki olisi hyvin :)

perjantai 5. huhtikuuta 2013

hups

joo viime tekstissä sanoin jatkavani kirjoittelua kunhan sairaalasta pois pääsen mutta ei ole kovin innostanut tämä kirjottelu.. ei siinä ettenkö ois jaksanu mutta ei vaan kovin ole huvittanut.. no mutta kuitenkin täälä olen vielä ja henki pihisee minkä pihisee!

elikkäs reilu 2 viikkoa sitten tiistaina pääsin meikusta pois ja olo oli erittäin hyvä :) ei minkäänlaisia outoja olemuksia eikä muuta :) mutta siitä viikko eteenpäin koitti keskiviikko ja kuumehan se oli yön aikana noussut 38 :( soiteltiin siinä meikkuun mutta siellä oli täyttä koska oma osastoni oli pääsiäisen ajan kiinni.. joten hyvinkäälle siis ja viikko siellä makoiltiin..

alku meni erittäin huonosti nimittäin odoteltiin äitin kanssa noin 6 tuntia ennenkuin lääkäri vaivautui paikalle ja siitä tunteroinen niin antibiootit lähti tippumaan.. elikkäs äiti istuskeli sen 7 tuntia paikallaan välillä käyden kahvilla.. kuten meilahdesta aina sanovat että kun kuume nousee 38 tai yli niin SAMANTIEN lähimpään päivystykseen!! vaikka kuinka kiire onkin niin hyvinkäällä eivät pitäneet mitään kiirettä minun kanssa -.-

tiistaina siis pääsin sieltä pois mutta voisin sanoa että olin jo sunnuntaina valmis kotiin kun olo oli jo hyvä eikä kuumettakaan ollut sekä veriarvot oli nousussa ja crp laskussa... mutta ei ne uskaltanut minua vielä päästää sillon eli tiistaihin asti pitivät minua eristyshuoneessa täydessä puhtaudessaan.. ärsyttävintä siinä oli että kun vieraita kävi niin he joutuivat pukemaan kumihanskat ja maskin päähän sekä riisumaan ulkovaatteet yltään ennenkuin pääsivät minua katsomaan... ei mitään mukavaa kateltavaa kun porukka istuu maskit päässä haukkoen henkeään ja valittavan kuumuuttaan.. meilahdessa siis täysin erilaista touhua... minut saatetaan pistää johonkin terveen potilaan viereen tai sitten umpisairaan eikä mitään eristys hommeleita tarvitse.. porukka saa tulla vaikka pölyn keskeltä mua kahtoo jos siltä tuntuu :D

keskiviikkona kävimme sitten kiertelemässä siellä ja täällä helsingissä nimittäin tt kuvissa ja magneettikuvissa.. ensin käytiin kirurgisella sairaalalla tt kuvissa ja siitä sitten meilahteen magneettikuviin.. tt kuvissa varjoaine ei niinkään nipistänyt vaan sillei jännästi kiristi koko kättä..? melkein silmistä rupesi valumaan vesi kun kiristää kiristää niin pirusti mutta ei saanu liikkua ja henkeäki piti piätellä vähän väliä.. no eipä siitä sen enempää sitten mentiin magneettikuviin ja siellä vierähti tunteroinen.. en ole ihan varma mutta vissiinkin nukahdin sinne putkeen :D mikäs sen rauhottavampaa kun hirveä möykkä ympärillä ja kuullokkeet päässä :D no sit ilmeisesti heräsin unista kun varjoaine rupesi tulemaan nimittäin meni koko käsi kylmäksi muttei tuntunut missään :) nopeasti meni koko kuvaus siinä puoliunessa :D

magneettikuvistakin tuli tuloksia eilen :) en muista tarkalleen mitä se lääkäri puhelimessa sanoi mutta se möhkäle ei näy enään niin tehostetusti kuin viimeksi näkyi ja näkyy hyvä hoitovaste tai joku semmonen..? sekä kainalossa olevat imusolmukkeet ovat kokonaan hävinneet :) mutta jos oikein tulkitsin lääkärin sanoja niin tosi hyviä uutisia ne oli :D ja hyvä mieli !!

noh mutta nyt ollaan tässä päivässä elikkäs perjantaissa ja antibiootit suun kautta jatkuu huomiseen :) viikonloppu jos sitä keksis jotain kivaa tekemistä! :) maanantaina alkaa toisiksi viimeinen hoito jessss!!!!!