tiistai 21. elokuuta 2012

Terve!

Minä kirjoitan nimellä Epeli koska en halua henk. koht. syistä kertoa oikeaa nimeäni... Mikään maailman paras kirjoittaja en ole, mutta koittakaa kestää.. ja tämä blogi tulee olemaan vain tekstiä.. ei siis kuvia lainkaan.. ellen innostu :D voi olla että kun nyt alotan tämän kirjoittelun niin luulen että pätkii aika paljon.. :D eli en vaan jaksa kirjottaa tai sitten en vaan millään keksi jatkoa :D mutta kuten sanoin jo koittakaa kestää :)

Elikkäs olen 17 wee mies joka kantaa tällä hetkellä mukanaan sairautta nimeltä ewing sarkooma.. Jos nimi ei kerro niin voin kertoa sen verran että ewing sarkooma on harvinainen luusyöpälaji joka on kiinni harvinaisessa paikassa eli minun vasemmassa lapaluussani sekä kainalossa on 2 turvonnutta imusolmuketta.. Minua hoidetaan tällä hetkellä meilahdessa syöpäkliniikalla..

Juu, kerron jollain lailla tässä minun blogissani että millaista minun elämä on syövän kanssa, mitä joudun kokemaan ja miten nämä asiat otan vastaan! koitan mahdollisimman monipuolisesti kirjoitella mutta en välttämättä jaksa :)

Sekä te lukijat saatte kommentoida ihan mitä vaan, kirjoittaa omia kokemuksia sarkoomista tai ylipäätään syöpäsairauksista, ja noh.. mulle saa kertoo mitä vaan :)

Elikkäs minä olen käynyt ensimmäisen hoitoni läpi :) pelotti se vähän.. mutta siitä päästiin ohi :) ensimmäisen kerran kun osastolle pääsin niin sain siellä 1 yön viettää :D jänskä kokemus oli sinäänsä :D mutta kyllä kotona nukkuisin mielummin :) Osastolle saavuttuani laittoivat minulle heti sytostaatteja tulemaan.. sytostaatti miten se sitten lienet kirjotetaan :D mutta kuitenkin.. aluksi tuli muutama pikkupullo jotka ei kauaa kestänyt.. sitten samana päivänä laittoivat muistaakseni ison paketin myrkkyjä joka hirvitti hiukan... mutta se meni nopeesti :) alko tulla ilta niin laittoivat minulle tulemaan munuaisten suoja-ainetta ja sitä tuli koko yön... tiistai aamuna sitten päästivät minut hetkeksi irti letkuista :) pääsin jalottelemaan :) kävin juomista ja karuskia ostamassa kahviosta :) nooo sitten laittoivat uuden ison pullon tulemaan ennen puoltapäivää.. ja kun se oli tyhjä niin tuli se hyvä fiilis että kotiin pääseee :))) jouduttiin kuitenkin odottamaan kaikenmaailman lappulippuja ennenkun päästiin lähtemään.. ei siinäkään onneksi kauaa mennyt :)

Mutta kotona sain viikon majailla :) eikä sillä välillä tapahtunut mitään erikoista :) viikon päästä maanantaina tulin takaisin tänne sairaalaan :) mutta eipä tarvinnut olla ku tunti :) antoivat 15 minuuttia sytostaattia mulle ja lisää lippulappuja :D se oli tosi nopea hoito :) nooo nimeltään pikkuhoito...

Kotona ei edelleenkään mitään ihmeempiä tapahtunut.. mutta 2 viikkoa oli seuraavaan hoitoon joten päätimme tällä välillä lähteä käymään reissussa :) lähdimme torstai aamuna 10 aikoihin ajelemaan kohti pohjoista :)
Pohjoiseen päästyämme minulle iski 38.1 asteen kuume... joten matka jatkui kaikilla ouluun... :( voisko tästä sitten sanoa että minun kannalta loma meni pilalle :( yksin jouduin olla eristyshuoneessa... mutta ei se mitään :) kun äiti isäpuoli pikkuveli mummo ja ukki tulivat katsomaan minua :)<3 mutta mikä parasta myös tyttöystävänikin pääsi minua kahtelemaan :) <3 ja oulussa oli aivan mahtava henkilökunta :) pisteet sinne :)
Mutta mutta 6 vuorokautta minä oulussa makasin... kuume ei tahtonut millään tasaantua :( mutta tiistaina se onneksi pysyi normaalissa asemassa :) ja 2 kuumeetonta päivää minun siellä vielä piti olla että olen varmasti terve kun lähden pois :D mutta mitä voin sanoa oulun sairaalasta niin voisin hoitojani jatkaa mielummin siellä kun täällä meilahdessa... :DD

Noo oulustakun pääsin pois niin seuraavana maanantaina sitä tultiin takasin tänne meilahteen... :D ja voiskos sanoa että tämä on tätä nykyhetkeä :) tiistai päivä ja olen saanut jo monta monta pussia eilisestä.. :D olen mies täynnä sytostaatteja :DDD ja saan näitä tämmöisiä isoja paketteja kokoajan peräkanaan... joko torstaihin tai perjantaihin asti.. :) mutta sinne asti täälä köllötellään ja otetaan sytostaatteja vastaan :D kohta saan jälleen uuden pullon sytostaattia.... tää onki tällainen että näitä pulloja tulee koko ajan peräjälkeen... joten minnekkään täältä osastolta en pääse...

Mukavan jutun kuulin tänään :) sädehoitajat pyysivät että minusta otettaisiin uudet kuvat :) ja jos hyvin menee ja tää onnistuis ni minun lapaluuta lähettäs hoitaa sädehoisdolla :) sitten minua ei tarvitsisi leikata :) ja käsi toimisi normaalisti niinku on tähänki mennessä toiminu :) mutta jos ei pysty sädetyksellä hoitamaan mua niin sitten se on muutaman kuukauden päästä leikkaus jossa tuo lapaluu leikattaisiin pois.. :( saas nähä mitä siitäkin tulee jos se näin menee... no mutta oiskohan tässä ensimmäinen julkaisuni ? :D ei jaksaisi enempää kirjotella :D noo julkasen tämän ja alotan uuden myöhemmin :)))

2 kommenttia: