torstai 22. marraskuuta 2012

kaisse täytyy blogiakin päivitellä :) je jee jee tänään pääsee kotiin :) on tämä päivä menny aikalailla iltaa ootellessa :)

nyt ei oikee tuu mielenpäälle mitään jännää kerrottavaa.. mutta pakko on kiittää äitin erästä kaveria joka on minua täälä lapsen/ lasten kanssa käynyt  moikkaamassa jomuutaman kertaa :))) ja samalla ovat minulle kahvia kiikuttaneet :)) ja kahvilan myyjä hehe :D sekin minun kanssa turisee kun käy kahvilla :) välillä tuntuu että hävettää käydä siellä kun heti kysellään kuulumisia :D nomutta mukava juttuhan se on :) se on minut jo niin monesti nähnyt kun sädehoitojen aikaan ravasin pullakahvilla vähän väliä :D ja sitä kautta alkanut jututtamaan :)

nomutta eipäkait tässä muuta sen ihmeempiä ei auta ku peukkuja vaan pyöritellä ja toivoo että aika kuluis :)

2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, ett kaikki on mennyt hyvin ja pääset kotiin :). Mä olin Lappeenrannassa yötä vanhempieni luona ja tulin nyt illalla Imatralle ja sit piti heti ruveta kakkua vääntää, ku huomen on ne synttärit :). Oikein mukavaa viikonloppua sulle ! T: Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä kiittää....

   Mukavahan tuo on ollu käyä. Ja tyttöseni aina muistaa kyllä, että käydään kattoon sua :)... Hyvä, jos vähän tuo vaihtelua arkeen. Kahvilan myyjä muisti muuten tyttösenikin. Naureskeli viimeksi, että kananmunaako taas haluat :)

   Poista