keskiviikko 12. syyskuuta 2012

joo-o täälä sitä taas ollaan... mutta tällä kertaa vaan 2 yötä :) tiistaina aamulla tulin tönne ja äiti jatkoki siitä sitten töihin... päivä meni tylsyyden merkeissä koska ääiti ei pääse käymään täälä koska se on kipeänä :( mutta keskiviikko päviä on menny tosi mukavasti :) oon saanu koko päivän olla ilman letkuja :) pääsin kahvilassa käymään ja oon nyt jonkin aikaa päiväsalissa vietelly :)

sain eilen sytostaatteja ja munuaisten suoja-aineita.. ja pistivät yöksi punasen paketin sytostaatteja... sitten aamulla laittoivat nesteytyksiä ja päästivät irti minut :) seuraavan kerran pistävät taas punasen paketin sytostaatteja ja aamulla pääsenki sitte taas irti letkuista ja pois täältä :) saas avan nähä että kuka minut hakee täältä heti aamusta... mutta näillä mennään :)

sädetyksestä tullut uutta tietoa sen verran että tämän hoidon jälkeen todennäkösesti ens viikolla otetaan minusta uudet kuvat että nähdään onko sytostaatti kuinka hyvin purrut :) sitten sädettäjät ja kirurgit puhuvat toistensa kanssa kuvia katsellen ja suunnittelevat :) eli eiköhän tässä lähiaikoina kuulla että miten minun käy :)

mut eipäs mulla muuta meen takas huoneeseen köllötteleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti