sunnuntai 23. syyskuuta 2012

perhanan kuume iski... ja viikonloppu meni tai no menee sairaalassa :( mielummin oisin voinu olla kyl kotona.. en oikeen tykkää näistä infektiohoidoista... :(
no mutta torstai päivä meni näin:
tultiin äitin kanssa meikkuun labraan ja siitä oli tarkotus mennä lääkärin tutkittavaks osastolle.. matka meni jälleen pyörätuolilla huimasin aika reippaasti.. päästiin ylös ja hoitajat kysyivät oloa.. vastasin tietenkin että huono.. passittivat minut sitten huoneeseen ja sänkyyn pötköttelemään.. hetken päästä hoitajat tuli ja mittasi kuumeen ja mittari näytti 38.2 :( omituista sillä en tuntenut mitään että olisi kuumetta ollut..? mutta silti tajusin että tänne sitä jäädään.. :( loppujen lopuksi rupesin tuntemaan huonoa oloa ja palelua ym.. no mutta koko torstai päivä meni pötkötellessä.. ei paljoa jaksanut sitten liikkua..
perjantaina huimaus oli jo loppu :) ja vähän jaksoi jo jotain jopa tehdä :) mutta illanpäälle kuume alkoi olla 40 lähellä :(
lauantaina kuume pyöri enää vain 37 tuntumassa :) sain olla melkein koko lauantai päivän yksin :) ja mukavaa oli :D lauantai ja sunnuntai välinen yöki tuli nukuttua paljon paremmin ku ei ollu ketään muuta :) mutta nyt sunnuntaina ei ole kuumetta ollut :)
huomenna eli maanantaina mä pääsenki jo pois täältä :) ainakin näillä näkymin.. päivässä odottaa tiekonekuvaukset :) ja sitten keskiviikkona odottaa magneettikuvaukset :)
mutta eipä tässä ihmeempiä :)

4 kommenttia:

 1. Morjensta!

  Bongasin blogisi tuolta googlen kautta ja kohtalotoverina päätin tulla morjenstamaan. En tiedä hoidetaanko meitä Meilahdessa samalla osastolla vai miten, mutta mulla lähtee kolmas sytostaattihoito viikon päästä. Mun Ewingin sarkooma tosin on kasvoissa ja vieläpä pehmytkudoksessa, eli ei ole luussa. Sua vähän vanhempi olen, 30v., mutta en tuolla osastolla ainakaan vielä kehenkään sarkoomaa sairastavaan ole törmännyt, joten tottakai piti tulla tänne kertomaan terveiset.

  Tsemppiä kovasti hoitoihin, olet niissä mua hiukan edellä, vaikka hoidot varmasti joiltain osin saattaa erotakin. Mulla tulee leikkaus joskus loppuvuodesta ja mahdollisesti vielä sädehoidot siihen päälle.

  Mäkin kirjoittelen blogia osoitteessa madratios.blogspot.com

  t. Madratios

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. terve!
   minä oon pyöriny tuola 7 osastolla, ja oiskohan 5 tai 6 hoito lähössä ens viikolla käyntiin!
   aika omituinen paikka :O ainakin minusta.. en itsekkään ole vielä sarkoomalaisia nähny tuola ollessani..
   kiitoksia ja tsemppiä sinullekkin hoitoihin ja leikkaukseen :) minulla olisi suunniteltuna leikkaus enskuulle mutta saas nähä tuleeko sitä..

   Poista
  2. Sama osasto meillä sitten on. Ensi viikolla mulla lähtee kolmas hoito, jos nyt mitään yllättävää ei tule. Tiistaina pitäisi osastolle saapua.

   Poista
 2. mullakin taisi olla tiistai päivä :)

  VastaaPoista