sunnuntai 30. joulukuuta 2012

hmmmmm

huomenna se taas koittaa.. nimittäin alkaa vissiin 8. sytostaattihoito.. no joo ei siinä mitään sinne mennään eika meinata! aamuksi viiiimeinen ilmanen taksi tilattu :D ensvuonna taas uudestaan yrittämään ilmaisia kyytejä :) ilmeisesti joku vac- hoito tulossa? mitä se sitten lienet tarkoittaa :D jaja ihanaa tämän hoidon jälkeen on taas kuvantamisia ja sitten taas saa uutta tietoo :) toivottavasti hyviä!! pitäkää peukkuja! :)

toipuminen infektiohoidosta menny mukavasti mutta ihmettelen noita suun kautta otettavia antibiootti tabuja.. ? tällä kertaa sain vahvan lääkityksen.. ja 2 eri antibioottia? lääkekortissa lukee että 26.12 loppuu antibiootin syöminen.. mutta mä napsin niitä vieläkin? :DD nooo siksi koska oon laskenu niitten pakkauksien mukaan että 1.1 loppuu.. nimittäin molemmissa paketeissa lukee että antibioottia 10 päivän ajan :D sen mukaan oon menny.. noo haittaneeko tuo :) ah minun selkä on jo paaaaaljon paremmassa kunnossa :) en oikein tiedä mitä siellä enää on mutta ei vissiin oikeen mitään :) elikkäs kohta uskaltautuu taas saunaan :) ja kun käteeni kasvoi se epämääräinen patti niin sekin on pienentynyt huomattavasti eikä ole enää niin kipeä :) joten kaikki olisi taas hyvin :)

joulun meni tosi hyvin kun sain onneksi viettää sen kotona :) ja vielä mitä mahtavimmassa seurassa :) kaikki perheenjäsenet, mummo ja ukki sekä kihlattuni :)) lahjaksi sain vaikka ja mitä :) rahaa, vaatteita, työkaluja, kaikenlaisia hajuja, namujakin ja hammasharjan :D eli sitä sun tätä :) ja jos siihen lisätään vielä tämä applen tabletti jonka sain jo marraskuun alussa niin se oli kans vähänniinku joululahja :) kihlatun kanssa saatiin yhteiseksi lautapeli josta ei tahottu ymmärtää hölkäsen pöläystä :D sekä kiroileva siili pussilakana setit :) ainiin ja tämä minun kihlattu oli vielä tähän päivään asti täälä meillä viettämässä joululomaa !! :) olisi tietenkin saanut olla vaikka pitempäänki... höh :( mutta jospa tämä tästä..

vähän muuta pölinää.. mielessä on pyöriny kauheasti tuo täysi ikäisyys.. alle vuojen päästä mä oisin täysikänen :o mitähän mä sitten teen? no siis kaikki muuttuu helpommaksi kun saa ajokortin :) jos saa ;D haaveena olisi muuttaa kihlatun kanssa yhteen jossain välissä :)) mutta minne..? se on tiedossa että kihlattu ei sinäänsä voi eikä halua muuttaa tänne etelään :D ei voi sen takia koska sillä on hevonen tuolla pohjosessa ja se ei sitä voi sinne jättää.. hankalaksi tulee kuljettaa hevonen tänne kun on monen sadan kilometrin matka.. eikä halua koska se on koko ikänsä asunut pohjosessa ja myös haluaa asua siellä jatkossakin... sekä aivan kaikki sen läheisimmät asuu myös siellä.. kun sillon kesällä suunniteltiin kärsämäelle muuttamista niin olin hypätä katon läpi ;) koska itsekkin haluaisin takaisin pohjoseen.. en oikeen tykkää täälä etelässä asua... en tiedä miksi mutta näin on.. tosi paljon minun sukulaisiakin asustelee siellä niin mukava olisi niitäki vähän useemmin tapailla :) niin ja kaikki oli jo niiiiin varmaa mutta sitten yllätti tämä minun syöpä :( ja isäpuolen työt meni mutkikkaaksi :( joten se jäi sitten siihen.... huoh kumpa kaikki olis toisin!! ei vättämättä olisi niin hankalaa kun asuttaisiin kihlatun kanssa lähempänä toisiamme... hmmm... no ei kait se auta ku murehtia sitten niitä asioita joskus kun aika koittaa...

nyt menen käyttämään koiraa iltapisulla ja sitten painelen nukkumaan että jaksan taas tarpoo eteenpäin!!!

2 kommenttia:

  1. Moi :) Tosi kiva, ett kihlattus pysty olee näin kauan sun luona :). Mä toivon sydämestäni, ett sun ensvuos on parempi ja uskon ja toivon, ett sit ku noi syöpähoidot on ohi, niin kaikki teidän suunnitelmat toteutuu ja ne tuntuu vielä paremmilta kaiken (ikävien asioiden) koetun jälkeen. Kuulostipa toi lause jotenkin oudolta :D. Joo mä oon huomannu, ett noil kel hevosia on, niin ne on tosi tärkeitä niille. Mun veljen vaimol ja tytöil on kans hevosii ja elämä pyörii paljon niitten ympäril. Me haaveiltii kans aina maalle muuttoa ja ollaa aina ihmetelty miehen kaa, ett mitä hittoa me tääl Imatral tehää :). Vaik melkeinhän tää on ku maaseutua :D. Nyt kuitenkin hyvät uudet vuodet sulle, kihlatulles ja koko perheelles toivoopi Imatran porukka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo no se on vissii siinä että kunjos sitä hevosta ei liikuta tai mitään ni menee niin huonoon kuntoon että jossain vaiheessa ei oo paljon tehtävää.. hehe :D kiitoksia paljon ja täältä toivottelen kans sinne päin :)

      Poista