maanantai 31. joulukuuta 2012

hyvä mieli

juuuu osastolle tulin ja ikkunapaikalle pääsin :) lääkäriä tässä sitten odottelin ja sieltä sitten tuli eräs mieslääkäri joka on mun lemppari lääkäri :) noo nyt 2 kertaa sen lääkärin kans jutellu mutta kyllä se voittaa kaikki muut :) selkä on kuulema erittäin hyvässä kunnossa että se ei tartte muutaku jonkin näköstä rasvaa iltasin ettei kuivu :) ja kädessä oleva patti.. se ei haittaa mitään :) ilmeisesti antibiootit on "ärsyttäny" tätä kyseistä suonta mikä patista läpi kulkee niin että siihen on patti kasvanut..:) ja sitten kun napsin ylimääräsiä antibiootteja niin ei haittaa sekään :) ompahan saatu reilusti antibioottia :D

noo tämä hoito kestääkin vain  huomiseen :o yllätyin.. pääsen siis huomenna aikasintaan puolenpäivän maissa :)) lääkäri myös kertoi että 8 hoito menossa eli voiton puolella :) yhteensä 13 hoitoa annetaan elikkäs tämän hoidon jälkeen vain 5 hoitoa jäljellä :) ihanataaaaa :) piristy aamuki heti kun sain kuullla tämän :)) kyllä on menny nopiaan tämä aika :) sais vaan silti rullata nopeemmin!! ainiin.. ja mahdollisesti kaikista tulevista hoidoista tiputetaan 30 prossaa joko annoksista tai annoksien vahvuuksista :) elikkä tosi hyviä uutisia tälle aamua :)) nooo luulempa että tulee taas mukavia uutisia sitten ens kerralla kun on näitä kuvantamisia :)

ja aamulla saivat 3. kerran peräkkäin kanyylin ekalla tökkäyksellä suoneen :) ei tarvinnu vekslata montaa tuntia :) hyvin myös sen psalta meni :) nyt on jo yli puolet tavarasta tippunu :) tällä hetkellä menossa rakkosuoja ainetta.. tulee viel tän jälkee 1 samanlainen.. sitten pääsen irti ja huomenna jossain vaiheessa tulee punasta sytostaattia... ei auta ku odotella :)

mutta mä nyt toivotan joka ikiselle tosi hyvää uuttavuotta!!! :) ampukaahan raketteja munki puolesta ;D

2 kommenttia:

  1. Ens vuonna pidetäänki muuten niiin isot bileet ku vuosi vaihtuu et biletetään tänki vuoden eestä!! ;)

    VastaaPoista