keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

ei pliis enempää

noniin elikkäs viime tekstissä kerroin että crp oli 21 ja nuhaa yskää sekä kurkkukipua niin maanantaina ei hoitoa uskaltaneet antaa vaikka crp olikin laskussa.. mutta silloin katsottiin oman voinnin mukaan sitä hoitoasiaa ja olo oli samanlainen eli ei mikään maailman paras.. suunniteltiin sitten että keskiviikkona eli tänään uusi yritys labran kautta.. läääkäri tutki ja sanoi että kurkussa ei näy mitään ylimääräistä ja keuhkoista kuuluu puhtaat äänet ja olin jo melkein innoissaan että saa hoidon nyt.. ooteltiin labroja yli puolenpäivän kunnes tultiin kertomaan että leukosyytit ja neutrofiilit ovat laskussa eli hoito siirtyy ensi maanantaille aloitettavaksi..

no ei siinä ihan hyvä että oottavat paranemista mutta nyt se siirtyi viikolla eteenpäin niin ei oikein innosta että myrkkyhoitojen lopetus viivästyy :( jos nyt laskeskellaan niin 3 tai 4 viikkoa on nyt yhteensä viivästynyt.. toivottavasti se ei enää viivästy ku oisin jo niin innoissani hoidon lopusta..

no mut sille ei voi mitään jatketaan näillä!

1 kommentti:

  1. Heipä hei! Mäkin oon ootellu täälä tiistaista lähtien magneettikuvien tuloksia. 11.20 tiistaina piti lääkärin soittaa, mut ku ei mitää kuulunu soitin ite sinne syöpäklinikalle ja sanovat, ett jostain syystä Helsingistä ei oo tietoa tullut...no ei oo vieläkään :(...ärsyttävää ootella. Toivottavasti sulla nyt pystytää alottamaan ne hoidot maanantaina, ett juttu etenee. Mä lähen maanantaina taas Punkaharjulle ja oon siel 5 päivää. Toivottavasti sun vointisi pian paranee ja kaikki menee hyvin...aurinkoista päivää sulle :) t: Sari

    VastaaPoista