perjantai 8. maaliskuuta 2013

no höh!

tässä on ollut erittäin mukavaa ootella tulevaa kevättä KOTONA!! ei siis ole kuume noussut liian korkealle ja olen siitä tyytyväinen! paljon on jaksanut ja jopa tullutkin tehdä :) valkosolut kävi todella matalalla mutta ne nousi ihan kiltisti takaisin ylös :) ei tarvinnut edes komentaa! lämpö kävi korkeimmillaan 37.2 mutta laski samantien takaisin eikä sen koomin noussut :) verikokeissa saanut aika paljon ravata.. ma ke pe ja uudestaan ma ke pe.. kolme viimeistä tarkkailtiin kaliumarvoa eli vissiin veren suolapitoisuutta kun oli päässyt tippumaan.. kalium tabletteja määräsivät ja niitä napsittiin kunnes se nousi takaisin normilukemiin!

mutta hyvällä mielellä on iskälläkin päässyt toisen kerran käymään sekä hiukkasen istumassa metsäkoneen kyydissä kiitos iskä!! :) todella mukavaa touhua tuo metsässä hääriminen tuokun taitaa olla veressä tuo metsäkone hommeli :) en muista kerroinko tämän edellisessä tekstissä mutta ihan vietävästi harmittaa se ku ei oikeen tullu käytyä siellä :( siskokun juoksi vähänväliä siellä niin en pirulainen menny mukaan... se johtuu aikalailla siitä kun ei uskallettu päästää koska sitä kuumeen nousua pelätään niin paljon.. mutta nyt loppuakohden ku mennään ni voisin yrittää joka kerta päästä mukaan kun vain on mahdollista!!

perjantai tänään ja verikokeissa aamulla kävin :) kaikki on noin muuten kunnossa paitsi crp se oli noussut 21.. toivottavasti johtuu siitä että mulla on muutaman päivän ajan ollu yskää ja nuhaa oli myös hetken kurkkukipukin..

mutta peukkuja pystyyn että kaikki korjaantuu ja hoito voidaan antaa maanantaina!!!

1 kommentti: