tiistai 16. huhtikuuta 2013

toivo korkealla

helou jälleen kaikki siellä :) tässäpäs ei mitään kovin ihmeellisiä juttuja ole tapahtunut kaikki mennyt oikein mukavasti :) myöhään torstai illalla siis minulla loppui toisiks viimönen sytostaattihoito!! :) no mut ensimmäistä kertaa hoidossa ollessani laatta lensi :o voi mahdollisesti johtua siitä kun hoidon alussa karkki tuntui maistuvan niin sitähän tulikin syötyä sitten puolipussia :D mut sepä oli sit siinä ei tarvinnut kauaa olla kuvottavan olon kanssa  ja sen sijaan nukuin kaiken aikaa :) kävi tuttaviakin morjestamassa :)

sitten koitti tämä torstai päivä siinä sitten myrkyt loppui 1 maissa ja loppunesteet lähti valumaan.. kohtalotoverikin varmaan joskus aiemmin hänestä maininnut mutta sekin sitten torstai aamuna saapui osastolle ja siinä jossain vaiheessa sitten tulikin käytyä kahvilla ja missä nyt sit sen morsiamen kanssa pääs :D mut häntäkään pitkiin aikoihin oikein nähnyt kun on hoidot siirtyny molemmilla.. eipä siitä sen enempää :)

eilen elikkäs maanantaina verikokeissa kävin ja veriarvot oli hyvällä mallilla :) ja ihmeellistä että hemoglobiiniki oli vielä yli 100 :o sitten crp oli 11 ja siite heräsi kysymys teille!?

onko mahdollista että siitepölyn aiheuttamat allergiset oireet pitää tuota tulehdusarvoa vähän koholla kokoajan??

vihoviimenenkin hoito siellä jo häämöttää!!! :) sitten sen jälkeen pääsee toivon mukaan eroon niistä iljettävistä myrkyistä!!! ja mikä parasta toivon mukaan pääsee siitä pian käymään tuolla pohjosessa :)) siellä on kihlatun mukaan aika paljon porukkaa jotka haluaa nähdä minua ja moni sopinu jo että yöksi täytyy mennä :DD no mikäs siinä mullaki ollu jo pitkä ikävä sitä porukkaa siellä :) ihanaa päästä sitten pitkästä aikaa rentoutumaan :) se saattaa olla sitten seuraava kerta kun me kihlattuni kanssa nähään :) joten arvata saattaa ei malta oottaa :)

huomenna jälleen verikokeet peukkuja pystyyn että siellä kaikki olisi hyvin :)

2 kommenttia:

  1. Mä pidän sulle täälä peukkuja pystys, ett kaikki menee hyvin :). Aattele miten pitkän matkan sä oot kulkenu ton sairauden kanssa ja kohta saat elää sitä nuoren elämää , mitä sun ois pitänyt saada elääkin. Ja ihanaa, ku tulee kesä :) Nyt tsempit vielä viimeseen rutistukseen :) t: Sari

    VastaaPoista
  2. aatellu oon ja monesti :) kiitoksia paljon :)

    VastaaPoista