maanantai 29. huhtikuuta 2013

viimeistä viedään

huhhuh viime hoidon jälkeen ei sitten tarvinnutkaan heittää ylimääräistä sairaalareissua kuumeilun takia :) lämpö pysy normaalina kokoajan eikä noussut 36.9 korkeammalle joten kotona sain olla ja touhuta :) mikäs sen mahtavampaa kuin olla kotona :D on siskonki kanssa tullu käytyä siellä sun täällä ajelemassa :) ja kun ajelulla käydään niin saatetaan poiketa hesessä, mäkissä, kotipizzassa tai jossain muussa vastaavassa :D joten ei siinä ajellessa :)

no mutta syöpäkliniikalle tulin aamusella ja labrassa piti käydä niin siellä olikin kymmenkuta ihmistä odottelemassa joten sai itsekkin odotella hetkisen.. no mut sitten päästiinkin tänne osastolle niin tyytyväisinä ilmoittivat että saan yksiön.. jessss!!!! :D tätä mä oonki oottanu että pääsisin yksiöön ilman eristystä :) viitsii/ uskaltaa kahtoo telkkaria ja näköjään on myös dvd soitin :) pyysin jo äitiä tuomaan pari the simpsons boxia ni pääsee niitä kahtomaan :) saa ihan omassa rauhassa käkättää ja räkättää omille tyhmille jutuille :D elikkäs torstaihin tai perjantaihin olen täällä ha sit toivon mukaan piiiiiiiitkä loma sairaaloista :D

huomenna ois ortopedille varattu aika töölössä ja sinne ollaan menossa.. monelta hoitajalta ja lääkäriltä ollaan jo kysytty että miten sinne mennään siis et voiko äitin mukana mennä sinne? nyt sain vastauksen että joko äitin kyydillä tai äiti osaston järkkäämällä kyydillä.. saapas nähä mitä siellä suunnitellaan :) ilmeisesti kuullaan tämän ortopedin pohjoismaisten kollegojen mielipiteitä tästä mun tilanteesta eli leikataanko vaiko eikö..? toisaalta en leikkausta halua koska se on kuulema iso leikkaus.. mutta toisaalta jos semmosta ehotetaan ni mä ottasin vastaan sen minkä lääkäri parhaaks näkee.. ja jos leikkaus tulee ni eipähän jäis mitään arpikudosta tms sinne ja uusimisprosentti ois pienempi kaite..?

noniin ja saikkuahan mulla vissiin on toukokuun lopulle asti ja sitten olisi tarkoitus aloittaa jatkamaan koulusta keskenjäänyttä työharjottelua :) tällä kertaa vaa vaihtuu vissiin hommat kun viimekesänä toimin perämiehenä niin ilmeisesti kai rupean telakonetta pyörittää :) mutta mitään en lyö lukkoon! tuostakin minun töitten alkamisesta syntyy kinaa siellä ja tuolla muttei täällä.. no mut ei siitä sen enempää..

sit jos rupeis jatkaa viimeyön unia :) oikein hyväää vappua kaikille!!! :) unohtui ostaa vappuväri kaljuun päähäni :DD

1 kommentti:

  1. Hieno juttu, ett kaikki on mennyt hyvin :). Toivottavasti säästyt leikkaukselta, mut jos ne sen päättää tehä, niin, niinku sanoit, nii se on vaan sun parhaaks :). Ihanaa, ett sul on jo noin paljon katse tulevaisuudessa ja niin se nuorella ihmisellä pitkääkin olla :). Osta sellanen vaaleenpunanen iso kihara peruukki :D...meil on sellanen tääl kotona :D joskus ku oli kalju, niin pelleilin se päässä. Mutta muista myös levätä, sit ku kaikki on ohi ennenku lähet touhuilee! Mäki sain muutaman kerran sielä sairaalas yhen hengen huoneen ja kyl se oli kivaa, ku sai katella just sitä kanavaa, ku halus ja valvoa ja lukea lehtiä rauhas. Joskus ku oli kolmen hengen huonees, niin joku mummo saatto sanoa illal puol kaheksan aikaa, ett eiköhän sammuteta telkkari ja käydä nukkumaan...ei kovin innostavaa :). Me ollaan Vappu ihan kotona ja meinataan vaan grillailla ja saunoa ja jos on hyvä ilma, niin istuskella pihalla :). Hyvää Vappu sulle ja sun perheelle etukäteen! Ja mä oon ilonen sun puolesta, ett oot kestänyt kaikki, niin hyvin...jatka samaan malliin :))))) t: Sari

    VastaaPoista