maanantai 13. toukokuuta 2013

kaikkea sitä!

tässä sitä vaan porskutetaan eteenpäin :) tähän asti on mennyt suhteellisen hyvin paitsi että tuli käytyä meilahdessa torstaina tankilla ko oli hemoglobiini ja trombosyytit niin matalana.. kerron siitä myöhemmin tässä tekstissä :) mutta olo nyt on ollut ihan hyvä tässä :) saanut kotona olla ihan normisti eikä oo kuumeen takia tarvinnut lähteä mihinkään :) hampaiden pesulla näkyy olevan melko suuri merkitys tämän infektion kanssa :D joo no eipä siitä sen enempää..

no siis mullahan loppu viiiimenen hoito nyt toissaviikon perjantaina ja siitä yllätyksestäkin jo kerroin.. mut siinä mentiin piikkien kanssa viime torstaihin asti ja niitten kanssa ei ollu ongelmia :) viime keskiviikkona tuli myös käytyä sysmässä!! ekka käytiin hakemassa siskon kanssa daetekilta telan kiristäjä sylinteri telakoneeseen :D siinäki hommaa ku meillä oli autona semmone perus pökötti ja se sylinteri oli niin painava että sitä konttiin nostettiin trukin ja 3 miehen voimin :D lähettiin siitä sitten pösön perä laahaten maata mäkkäriin aamupalalle tietysti :) noo mut ajeltiin sinne sysmään siinä sit ja perillä oltiin ni ai että mikä paikka :) ja sille seudulle ilmeisesti menossa sit kesällä töihin!! mut jooo työmaallapa ei ollutkaan trukkia :D vaan 2 työmiestä nosti sen sieltä peräluukusta ja rupesivat pakettia sit purkamaan.. ! pyörittiin siskon kanssa siinä jonki aikaa työmaalla ja kateltiin ku ne viritteli sylinteriä , pyörittäjää ja telaa paikalleen.. mut karattiin sieltä ku ne rupesivat kiroomaan telan kanssa eivät saaneet ihan het kiinni.. :( lähettiin siit sit kotiin ja eipä siin mitää ihmeellistä sit :)

ainii se torstai sitten :D no joo äiti ja pikkuveli mut siihen toi ja olivat hetken pienen.. sit ne lähti niin tultiin ottamaan x koe punasoluja varten ja melkein heti tultiin kanyyli laittamaan :) no ei siinä trombosyytit saatiin siinä tippumaan ja hyi kamala minkä näköstä litkua :D siinä oli sit ruoka aika ja söin mitä söin ja kahtoin että siinä on hedelmäkorissa kiiviä! olin siis päiväsalissa :) ajattelin että ah nam siitä on aikaa ku kiivin oon syöny joten nappaampa siitä jälkkäriks :D no joo aluks ihan hyvin sit rupes ramasemaan ja menimpä siitä huoneeseen pötkötteleen :) nukahin joo ja heräsin ku kurkku oli hirmu kipiä.. yritin juua vaan ei se siit hävinny.. yritin kurkkuun kahtoo peilin kautta mut en nähny mitää ihmeellistä ja sit hetki siitä ni sit tuntu että se pian turpoo umpeen.. joo no kitalaessa se joku oikeanpuoleinen siipi mikä lie oli turvonnu.. nenä vuoti ja silmät kansa ja muistimpa siinä etten allergialääkettä ollu ottanu siitepölyn takia :o sain osastolta onnekseni semmosen ja pikkuhetki siitä se lähti jo laskemaan.. ainii ja lisäks kasvo muutama näppy naamaan jotka sit kans ajan mittaan hävis :) myöhästy siis ne punasolut mutta saman päivän aikana neki tiputeltiin ja pääsin kotia :) mutta että semmoi kiivi episoodi :D

mitähän muuta :) niii no lauantaina äiti kävi työporukkansa kanssa laivalla ja käytiin isäpuolen kanssa sit sysmässä kanss :) käytiin vaan hakee eka telakone lavetille jostain mistä lie.. ihan mukava reissu oli :) sit käytiin jossain uudessa matkakeitaassa jossa oli avajaiset :) saatiin yks lounas ilmaseks ku tankattiin kuorkin tankki täyteen ja meni yli 200 litraa :) ilma oli mitä mahtavin kun sisälle mentiin mutta kun ulos tultiin niin vettä ripotteli ja tuuli kovaa :) no ei siinä kotona oli kuiteski loppupäivä ihan nätti :) ja äitienpäivä meniki sit ihan normisti et ei mitään :) äiti saiki uuden puhelimen jo vähän etukäteen mut haittaneeko tuo :) äiti itse käski minun vähän vinkata expertillä että äiti haluais tuommosen ni isäpuoli sen sitten ostiki :o no mut on mieluinen luuri nyt :)

olen muuten jutellut sähköpostin välityksellä eräälle samanikäiselle syöpäpotilaalle joka on vähänniinku samassa kohdassa menossa hoitojen kans ku mä eli loppu jo :) on se vaan niin erikiva ku löysi samanikästä seuraa ja saapi jutella kokemuksista ymym.. :) tai no eihän se nyt mukavaa oo että toinen on kans syöpäläisiä mut siis mukava sillee jutella niistä jonku samanikäsen kaa :)

huh tulipas taas pitkää tekstiä :) no mut kirjoittelempas taas lisää kun jaksaa ja keksii sanottavaa :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva, ett oot löytäny samanikäsen nuoren kenen kanssa kirjotella :). Ja tosi kiva, ett sul on nähtävästi hyvät välit isäpuolenki kanssa, ainakin sun kirjotuksista voi sellasta huomata :). Mulle on se sysmä kans tuttu paikka, ku oon sieltä Heinolasta kotosin, niin tuli välil nuorena sieläki hengailtua. Ja nythän mun vanhin poika alotti sielä Heinolas työt ja muuttavat sinne perheensä kanssa asumaan, ett tulee varmaan sieläki päin nyt käytyä useemmin...vaik, kylhän sielä asuu mun kavereita ja sukulaisia muutenkin, mut ei oo vaan saanu aikaseks useesti käydä. Viime kesänä käytii, kun mun sytostaatit oli ohi, niin käytii sielä Heinolas lintutalol ja sukulaisis :). Mä oon tääl järjestelly paikkoja, ku meilä on ne ristiäiset sunnuntaina :). Mä toivon sulle hauskoja hetkiä rakkaittes kanssa ja mukavaa kesää!!! t: Sari

    VastaaPoista
  2. joo no siis on hyvät välit joo! ollaanhan tuota asuttu yli 10 vuotta saman katon alla :) aivan, mut on se vaan niin nättiä seutua :) ilmeisesti kesällä tehään töitä siinä 4 tien varressa siellä ja täällä :) mut hei paljon onnea pikkuselle ja sen perheelle!! ja hyvää kesää sinnekkin!! :)

    VastaaPoista