perjantai 14. kesäkuuta 2013

hengissä ollaan :)

joooooo elikkä vielä hengissä pöristään eteenpäin :) aivan mahtavaa ajatella että siitä on jo 6 viikkoa kun viiimenen sytostaatti hoito loppui !! aattelin kirjotella tässä kun siitä on aikaa kun viimeksi kirjoitin :)

no mut joo tässä ei oo oikein mitään erikoista tapahtunut paitsi että karvat kasvaa :D eli siis aika hyvin on ruennu kasvamaan hiukset, kulmakarvat, ripset, parta ynnä muut :) ja jos nyt oikein osaa kahtoo niin omaa väriään taitaapi tulla :) ihan pienessä ajassa tuntuu kasvavan eli melko nopeesti !

kesäkuu alkoi mitä parhaiten! serkun valmistujaisia vietettiin 1 päivä tätä kuuta ja sitten seuraavana päivänä siskon valmistujaisia :) ja lauantai oli kiva päivä koska tuo kihlattu tuli tänne ja oli täälä sen pari viikkoo!! :) ja nyt wiiiiii lähettiin pohjosiin viettää viikonloppua :))) siitä on 10 kuukautta ainaki ko viimeks on siellä päässy käymään ni onhan tää hyvä :) pääsee kahtoo kaikkia ihmisiä mitä ei oo pitkiin aikoihin nähny! JA siellä on pari uuttaki ihmettä :)) minun kummityttö jota en vielä oo nähny ku kuvista :) minusta tuli pääsiäisenä siis kummitus eräälle pikkutytölle :) sit siel on uusia elukoita :) paavo (kummikissa :D) minä keksin sille nimen :) remu kihlatun perheen uusi koira :) ketähän viel :o

nomut nii tässä menossa pohjosiin ni kirjottelin tässä istuskellessa :) eipä varmaan muuta ni kirjottelen taas joskus ! :)

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että homma hallinnassa. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi mukava kuulla, ett kaikki on mennyt noin hienosti :))). Ja kiva, ett pääsit sinne tyttöystäväs luo näkemään niitä sieläki päin asuvia ihmisiä ja sitä kummityttöös ja kummikissaas Paavoa :). Mä toivottelen sulle tosi ihanat Juhannukset!!! t:Sari :)

    VastaaPoista