lauantai 6. heinäkuuta 2013

herttinen

joo herttileijaaa nii :) olen unohtanut kertoa että minullahan oli ekoja kontrollikuvia viimeviikolla ja nehän meni mitä loistavimmin! elikkäs viime maanantaina oli tietokonetomografia kuvat ja pääsi tutustumaan syöpäkliniikan remontoituun siipeen ja hienon näköistä oli :)

joo pelkäsin tt kuvissa sitä kipua mikä tuntuu kun varjoaine ruutataan sisään mutta tällä kertaa toisin kävi :) pinnistin jo valmiiks kun sanoivat että nyt lähtee varjoaine niin turhaan pinnistelin siinä nimittäin mitään ei tuntunut :) paitsi se yleinen kuumotus ja pissahädän tunne, hymyillyttihän se vähän :) kysyin kuvauksen päättyessä että miksi näin? miksi ei tuntunut mitään kipua kädessä? siksi siis koska ne laittoivat pienen kanyylin (mitä pienempi kanyyli sitä pienempi paine) kyynärtaipeeseen pehmeään suoneen :) hienoa! :)

keskiviikkona oli sitten magneettikuvauksen vuoro ! no juu sekin meni ihan loistavasti vaan hiukan taisi olla hajamielistä porukkaa hoitamassa mua :) aluksi ohjasivat minut pukkariin ja siinä kysyivät että haluanko kuunnella radiota? joo toki nrj vois olla ihan hyvä vastasin hänelle! no asettelivat minua pedille niin sitten naureskeli että klassista herra toivo :D no joo tuo oli huumoria mut ei siin mitää :) pukkarissa myös kysyttiin että kumpi lapaluu se oli mitä kuvataan? sanoin että vasen! asettelivat sitä härpätintä minulle niin pistivät sen oikealle puolelle :D hetken mietin että onkohan nyt noin.. kysyin että kumpaa puolta ovat kuvaamassa niin hoksasivat että pistivät heidän vasempaan eikä minun vasempaan :D noh härpätin oli paikoillaan, kuullokkeet meinas unohtuu :) putkeen sisään ja kone käyntiin! rupesin miettimään että no ne unohti sen musiikin laittaa.. hetki meni niin sitten musiikkia rupes kuulumaan :) eli siis mukava kuvaus sekin :)

tämän viikon maanantaina sitten olikin lääkärin vastaanotto eli kuvausten tulokset :) puhtaat kuvat tuli JES !!! ainoa mitä siellä näkyi niin oli se arpikudos lapaluussa ja keuhkoissa "palovamma" sädetyksen jäliltä.. mutta mitään syöpään liittyvää ei ollut :) kainalon imusolmukkeetkin olivat rauhallisina siellä :) KIITOS SYTOSTAATTI! jos näin voi sanoa :)

nyt jatkossa ei välttämättä tule oikein tuota tekstiä kun ei paljon syöpään liittyvää ole.. mut kirjottelen jos jaksan/ keksin kirjoitettavaa :)

hyvää kesää kaikille!!!!

2 kommenttia:

  1. Pidähhän hyvvee huolta siittä sinun kihlatusta, kun on jaksanna olla sinun rinnallassa koko syövän ajan !

    VastaaPoista
  2. Heipä hei! Kiva kuulla noin hyviä uutisia :). Me tultiin juuri eilen pieneltä lomareissulta, käytii Tallinnassa ja Tykkimäellä tyttöjen kanssa ja oli kivaa :). Mä toivon sulle kaikkea ihanaa sun elämääs ja muista elää jokainen päivä täysillä :)). t: Sari

    VastaaPoista