lauantai 17. elokuuta 2013

jaa että mitäkö kuuluu?

..ihan hyväähän minulle kuuluu, jos pois suletaan pari asiaa !

jooo siis olen päässyt takaisin työelämään mukaan ja se tuntuu aivan mahtavalta, voittaa kotona köllöttelyn! töissä oon ollut 2.7. tähän päivään ja tästä eteenpäin, siitä otetaan lomaviikko pois ja saikkuviikko! niiin saikkuviikko joo.. kerkesin viikon olla töissä kunnes jumalaton flunssa iski. soiteltiin sitten hyvinkäälle että hoidetaanko omatoimisesti pois vai käydäänkö näytillä, kävimme sitten näytillä. no siellä sit meni jonkin aikaa vaikka odotusaula oli tyhjä, lääkäri oli erittäin mukava ja varmaan ainoa (meilahden porukka poislukien) joka kielsi buranan!! en nyt muista oliko antibioottikuuri vai omatoiminen hoito mutta jompikumpi ja viikon jälkeen pääsin taas töihin! no mut lokakuuhun asti töissä pyörin kunnes alkaa koulu ja sit sinne!!

niii no töissä minulla menee oikein mukavasti, tulen toimeen muiden kanssa loistavasti, eikä hirmusesti edes lapaluuta pakota! monesti toki käyny mielessä että selkä kiittää tämän päivän jälkeen, mutta sekin menee miten menee ei valittamisen aihetta. ollaan nyt oltu hartolassa sysmässä ja vierumäellä töissä ja jyväskylässäkin ne ensimmäiset viikot, eli juu vähän siellä sun täällä. mutta eipä siitä sen enempää.

labroissa kävin nyt viimeviikon perjantaina, nopea reissu oli. tuloksia sitten kyselin tän viikon maanantaina kuorma-autossa istuskellessani, ja joooo siis ihan hyvät tulokset oli mutta muutama arvo oli hiukan alakanttiin eli ei täysin normalisoituneet, seuraavat labrat onkin vasta marraskuussa kontrolli tutkimuksen yhteydessä. mutta keuhkokuvat minulla on syyskuussa eli enskuussa.

viron reissu onnistui kuin onnistuikin! minulla oli erittäin mukava kylpyläloma, olimme siis kylpylähotellissa yötä. lähdimme kotoa sunnuntai aamuna ajelee kohti länsisatamaa ja laiva lähti joskus 10 aikoihin en tarkkaa aikaa muista, ja perillä oltiin sit ihan hyvissä ajoin kerettiin viel käydä vähän kahtelemassa paikkoja ja uimassakin vielä kerettiin !! maanantaina käytiin vanhassa kaupungissa kiertämässä ja melkeen koko pv meni siellä, ai että miten nättiä! olisin halunnut niistä piraattikaupoista ostaa rammsteinin, black sabbathin, ozzy osbournen tai AC/DC:n paidan, mut ei niitä uskaltanut jäädä edes katsomaan kun sieltä tiskin takaa heti joku hyökkää ja möngertää huonolla suomellaan jotain, karkuun siis ! uudet arskat ois pitäny ostaa jaja jotain muuta kivaa, mut tyhjin käsin sieltä sit lähin, säästyipähän rahat. tiistaina sitten jo lähdettiinkin poispäin, laivan aikatauluja en muista mutta illalla oltiin kotona.

jumbo kauppakeskuksessakin käytiin joku päivä ja huhhuh melkein satanen meni rahaa :) ostin uudet kengät, lisää näyttökalvoja puhelimeen ja tietokoneeseen pelihiiri, en tiedä mitä pelihiirellä teen muttakun se oli hieno ja suht halpa näköisekseen! no mut loppuviikko menikin sitten miten meni.. ja sunnuntaina lähettiin sitten takaisin töihin!

eipäs tässä taida sitten muuta oikeen olla kirjottelen taas kun jaksan! heihei!!

2 kommenttia:

  1. No olipas kiva kuulla kuulumisia! Etenkin kun asiat tuntuvat olevan hyvällä mallilla.

    VastaaPoista
  2. Hieno juttu, ett sul on kaikki mennyt hyvin :). Mullakin on kontrollikuvaus 9 syyskuuta ja tais olla 23 päivä tuloksien kuuleminen. Sit oiski puoltoista vuotta täynnä seurantaa. Mä oon lähössä taas Iittiin mun tyttärien kanssa loppuviikoks...tai eilen me vasta tultiin sieltä tänne Imatralle. Käytii myös maanantaina Heinolassa mun vanhemman pojan luona ja näin pikkusta Alisa tyttöstä :). Mut eikun tsemppiä vaan kaikkeen ja toivotaan hyviä tuloksia meille kummallekin kuvauksista :)

    VastaaPoista