maanantai 11. marraskuuta 2013

kontrollikäyntiä ja muuta löpinää

Juuu heissan kaikille !

Tänään on maanantai elikkäs viikko sitten oli minulla meilahti päivä, kontrollikuvia otettiin magneetissa ja röntgenissä ja tänään saimme tulokset. Puhtaat kuvat edelleen!!! Erittäin mahtava fiilis kaiken tän jälkeen et kaikki on reilassa vieläkin. kontrollia jatkuu 2 kuukauden välein edelleen ja näillä mennään. Uusi lääkäri jälleen kerran ja lääkärin yhteydessä uusi hoitaja, mulla alkaa olla puhelin täynnä eri lääkäreiden ja eri hoitajien numeroita, enää ei oikein tiedä keneltä kysyä apua / neuvoa kun joka kerta uus hoitaja joka kehottaa ottamaan tilanteen tullen yhteyttä häneen. Aivan sama vaikka olisi 30 eri lääkäriä ottamassa minua vastaan, mutta järki käteen ja 1 hoitaja joka olisi niin sanotusti henk. koht. hoitaja ettei tulisi joka kerta uusi numero ja uusi nimi opeteltavaksi.

Mutta juu takaisin asiaan!
Ensimmäiset vakavat sanat lääkärin suusta saivat sydämmen hakkaamaan.. Miksi niiden pitää aina ensimmäisenä kysyä vakavasti että "Kuinka sinä voit?" tai "Kuinka olet voinut?" se ahdistava tunne tässä vaiheessa että ei vitun vittu.. vaan kyllä ahdistus muuttuu pian hymyksi kun lääkäri toteaa vastaukseni jälkeen kuvien olevan puhtaat, huhhuh! Viime kerralla sama juttu, eri lääkäri vaan mutta sama kysymys tumtumtum.. Kai se on lääkäreiden tehtävä kysyä vointia sisälle tultaessa, mutta voisivat fiiliksen muotoilla tilanteeseen sopivaksi ettei tule ylimääräsiä ahdistuneisuuden tuntoja.

Asiasta kukkaruukkuun.
Olen pian täysi- ikäinen 18 weee mies! muutama viikko enää niin alkaa vastuu, laskut, auton vakuutukset, kaikki painamaan niskaa jipiiii.! Niiii no jos nyt auton vakuutukset voi tuohon lisätä eihän sitä koskaan tiedä tuleeko koko autoa hmh, no mut en elä siinä toivossa että "kyllä! sen auton on tultava minulle!" niii no tulee jos tulee :) Kaikki liittymä laskut, kaikki osamaksulla olevat laitteet sun muut siirtyy minun maksettavaksi ei enää äiti maksa höh. Noh näkeepähän sitä sitten että miten käy.

Mutta mutta eipähän tässä nyt taas tämän ihmeempiä kommenttia saapi laittaa ja tulla juttelee muutenki ym. minä rupean kohta nukkumaan joten Morjens!

5 kommenttia:

 1. Heipä hei! Kiva kuulla hyviä uutisia :). Joo se on kyl totta, ett lääkärit osaa aina säikäyttää aluks niillä kommenteillaan...miks ei vois ekaksi sanoa, ett hyviä uutisia ja sanoa, ett kaikki näyttää hyvältä ja sit vasta kysellä, että mites oot muuten jaksellut :). Ja toikin on kyllä totta, että olisi 1 henkilökohtainen hoitaja vaikka, kehen voisi tarpeen tullen olla yhteydessä. Mulla kanssa se mun 18-vuotias poika muutti omilleen syyskuussa ja kylhän se viel on vähän harjottelua raha-asioiden kanssa :D...me tietenki avustetaan viel, ku on opiskelija. Toi on kyl jännä, ett teitä sielä Hesassa kuvataan 2 kk välein, ku mul on ollu puolen vuoden välein vaan magneettikuvaus Lappeenrannassa...tääl tietysti säästetään noissa kuvausjutuissa :D. Mut tsemppiä kaikkeen sun elämässä ja kirjottelehan taas kuulumisia jossain vaiheessa t: Sari :)

  VastaaPoista
 2. Hei "Epeli"

  Lueskelin blogiasi ja oli pakko tulla jättämään kommentti. Olet päivittänyt tätä viimeksi kuukausi sitten, joten toivottavasti luet tämän näinkin myöhässä.

  Olet käynyt melkoisen matkan noin nuorena, ja täytyy sanoa miten ihailen positiivisuutta, joka kirjoituksiesi kautta välittyy. Vaikka täytät vasta 18, olet henkisesti paljon vahempi kuin moni aikuinen. Oli ilo lukea, että kaikki on nyt hyvin.

  Mukavaa synttäriä, joulua ja kaikkea hyvää elämääsi tästä eteenpäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve! :)
   Totta, olen pitänyt tätä syöpäblogina ja enääkun ei oikein syöpäaiheista asiaa ole niin ajattelin että teen kokonaan uuden blogin jonne kirjoittelen niin syöpäaiheisia asioita kuin ihan kaikkea muuta.

   Olen parhaani mukaan yrittänyt pitää positiivisen aseman yllä, koska se on auttanut minua paljon etenemään tämän syövän kanssa, positiivisuus kannattaa! :)

   Tämä syövän kanssa taistelu on ns. "aikuistanut" meidän koko perhettä. Heti kun homma alkoi niin kaikki muuttui, koko perheen rutiini muuttui, osa huonoon suuntaan osa parempaan.
   Mutta tässä sitä vielä porskutellaan, tosin pelko syövän uusimisesta on yllä kokoajan mutta en anna sen haitata!

   Kiitoksia erittäin paljon kommentistasi, synttäritoivotuksista ja joulun toivotuksista!! :) Erittäin hyvää joulua ! :)

   Poista
 3. Moi,

  eksyin tänne sun blogiin tästä sairaudesta tietoa etsiessä. Oot kyllä melkoisen taistelun voittanut, oli mahtava lukea sun positiivista ajtusvirtaa täältä. Hyvä muistutus meille, jotka on selvinneet elämässä vähemmällä taistelulla ainakin toistaiseksi. Mieletön nuori mies olet kyllä! Kaikkea hyvää sulle!

  Terv.nuori lääkäri :)

  VastaaPoista
 4. Hei ! Ihan totta melkoinen taistelu käyty läpi ja vielä voitettu olen ylpeä siitä ! :) Olen ryhtynyt kirjoittamaan uutta blogia, mutta ajattelin tämän blogin jättää tänne nettiin lojumaan ihan juuri sen takia, että jos löytävät blogini ja kiinnostuvat niin saavat lukea miten on mennyt tämän harvinaisuuden kanssa ! :) Helppoa se on kun sisua löytyy !! kiitoksia kommentistasi :)

  VastaaPoista