keskiviikko 16. tammikuuta 2013

kuume tuli kuume meni

viimeviikon maanantai- tiistai yönä oli kuume noussut yli 38 ja aamulla siis lähdimme kohti meilahtea.. soitettiin samantien meilahteen että olisiko siellä tilaa minulle kun ei viitsi mennä hyvinkäällekkään.. lähettävät nimittäin kuitenki meilahteen ni sama mennä samantien sinne ja sinne päästiin :) pääästiin perille ja olo oli ihan hyvä vielä siinä vaiheessa :) mutta käskettiin sitten mennä verikokeisiin ja sinne menin.. näytteet sai otettua ja lähdin ulos labrasta kun kenttä pimeni ja pölähin maahan :( onneksi äiti huomasi tilanteen tarpeeksi ajoissa ja sai minut otettua vastaan ennenkun löin pääni ! :) nostivat siitä sängyllä ja kiikuttivat jonnekkin verhojen väliin.. olo siitä tokeni niin lähtivät sitten viemään minua takaisin osastolle..

osastolla huomasin kuinka olo alkoi heikentyä ja heikentyä :( illalla sitten olikin jo aivan järkyttävä olo :( siinä vierähti muutamia päiviä kun en sängystä uskaltanut nousta ja sain semmosen tötterön sängyn viereen niin voin tarpeet tehdä siihen kun en vessaan uskaltanut lähteä.. kuume kävi muutamana aamuna 40 asteessa ja noin muuten pyöri 39 ja 40 välissä.. ja siitäkin jo arvaa millainen olo on ollut... kurkkukin meni kipeäksi ja lääkärin mukaan siellä näkyi oikein kunnon valkoiset peitteet.. :( ja peilistä jossain vaiheessa katsoin niin siellä näkyi kuin näkyikin aika pelottavan näköiset peitteet...

 nooo muutama päivää vierähti ja sitten todettiin tarttuva suolistobakteeri.. ihanaa pääsin omaan huoneeseen :) mutta eristyksiin.. noo ei siinä mitään parempi vaan että omaan huoneeseen pääsin oli se ihana oma rauha :) omassa huoneessa ollessani oli jo paljon parempi olo ja uskalsi nousta sängystä :) siellä sitten odoteltiin että löysä uloste muuttaa muotoaan.. kaikista paras juttu oli se että minun mummoni tuolta lapinlahdesta tuli minua helsinkiin moikkaamaan :) ihan varta vasten :) oli ihana nähdä kun viime näkemästä on niin kauan aikaa ja muutenkin nähdään tosi vähän.. mutta nyt nähtiin :)

veriarvoista sen verran että siis valkosoluarvot neut ja leuk kävivät nollassa molemmat.. sitten trom sekä hb tipahtivat kans :( eli molempia sitten tiputeltiin verta tosin tiputettiin 4 pussia kun ei meinannut 2 ensimmäisestä nousta.. sitten tämä crp oli mielenkiintoinen.. se nousi yli 350 :o ei oo ennen noussutkaan niin korkeelle.. no mutta siinä ne..

tt kuvissa tuli käytyä :) ja tuloksiakin sieltä tuli jo :) elikkäs kainalossa olevat imusolmukkeet ovat enää vain alle 1 cm :))) elikkäs ilmeisesti alkaa olla jo normaalin kokonen?? sekä sädehoito oli käräyttänyt vähän minulta keuhkoja.. mutta se ei ole vakavaa tai muuten mutta joskus saattaa hengen ahdistusta tulla.. se sitten hoidetaan pois.. nyt tänään eli keskiviikkona pääsin sitten pois osastolta ja hyvissä voimin :) ei siellä oltukkaan ku viikko ja päivä.. ensi hoito olisi pitänyt olla tulevana maanantaina mutta se siirtyi viikolla eteenpäin..

2 kommenttia:

  1. Tosi ikävää, että kaiken muun lisäks joudut vielä muutenki sairaalas ramppaamaan, ku ite tän sairaudenkin hoito on jo tosi rankkaa. No onneks nyt oot jo taas parempaan päin menos. Ja onneks sun hoidot on jo voiton puolella :). Mä lähen tiistaina taas sinne Punkaharjulle 8 päiväks kuntoutuksee ja soitin sinne ja onneks saan yhen hengen huoneen. Nyt toivottelen sulle oikein hyvää viikonloppua ja voimia! t: sari

    VastaaPoista
  2. no täytyy toivoa että seuraavien hoitojen jälkeen ei kuumeilua tule kun tiputtavat jonkin verran niistä annoksista pois :)

    VastaaPoista