sunnuntai 27. tammikuuta 2013

osasto täältä tullaan

huomenna pääsee taas osastolle nauttimaan niitä iki ihania sytostaatteja.. noo joo sinäänsä on tosi hyvä fiilis kun ajattelee että tämän hoidon jälkeen enää vain 4 tai 3 hoitokertaa jäljellä!! :) ja kun annoksista poistetaan jonkin verran sen takia että ei tarvitsisi kuumeen takia mennä meikkuun makoilee.. niin jos ois niin hyvä tuuri että mun kohdalla se toimisi!! :) sillä kihlattuni olisi tulossa minua moikkaamaan tänne nyt tulevana viikonloppuna ja kovasti toivon ettei kuume iske joten pitäkäähän peukkuja :)

jännittää kyllä kuulla että mitä tuola lapaluussa on tapahtunu :) nimittäin nyt kun huomenna sinne mennään niin magneettikuvauksista pitäisi olla tullu tulokset ja lääkäri kertoo ne :) jospa olisi yhtä hyviä vastauksia kun tt kuvistakin :)

nyt tämä hoitojen välissä oleva aika venyi viikolla sen kuumeilun takia niin kyllä on ollut mukavaa olla kotona ja rauhottua ihan kunnolla :) on kerennyt touhuta vaikka ja mitä ja käydä vaikka missä :) ajateltiin tuossa äitin kanssa alkuviikosta että lähettäs käymään tuola pohjanmaalla kun olisi niin hyvä sauma minun kohdalla :) mutta sitten oli taas huono paikka äitin kohdalla :( idea oli kyllä mahtava koska alkaa olla jo melkonen ikävä sitä porukkaa siellä.. noh.. ei se auta ootella ku kesää niin sit pääsee lähtee!!

jostain syystä minulla on neutrofiilit ja leukosyytit matalalla..? ne ei ollu ees viite arvoissa vaan niitten alapuolella.. :( no jaa ehkä se vaan on niin että ne ei taho jaksaa nousta ku myrkkyjä ja antibiootteja työnnetään kokoajan sisään.. crp ei oltu vastattu mutta sanoivat että soittavat jos siinä on joku vikana.. mutta eivät soittaneet joten ainakin se oli kunnossa :) hemoglobiiniki oli alle viitearvojen mutta ihan riittävän korkea kuitenkin :) kyllä alkaa arvotki olla kohillaan kun hoidot loppuu :)

kirjottelen varmaan huomenna lisää kun sinne mennään :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti