keskiviikko 30. tammikuuta 2013

sytostaateissa..

maanantaina jo piti kirjotella muttei millään jaksanu.. alkunesteet lähti melkolailla heti tippumaan ku tänne saavuin ja sitä myötä alko väsymystä olla aika reippaasti..noo ooteltiin äitin kanssa siinä lääkärin kierto ja tietoa magneettikuvista tuli mutta kovin kovin vähän..mutta pääasia että kasvain lapaluussa on pienentynyt!! :)

tuo maanantai tiistai ja tämä päivä on mennyt aikalailla nukkuessa :( ei vaan yksinkertaasesti jaksa eikä viitti tehä mitään... kumpa tässä nyt vaa jaksas pinnistellä huomiseen tai ylihuomiseen ni pääsis kotio oottelemaan kultamussukkaa :))

1 kommentti:

  1. Hyvä, että se kasvain pirulainen on pienentynyt. Mä toivon, ett jaksat taas hoidot hyvin ja ettei tule mitään kuumeita tms., että saat olla sen tyttökaverisi kanssa rauhassa kotona. Mä tulin tiistaina sieltä Punkaharjulta kuntoutuksesta ja aika väsynyt olo oli, kun sieltä tulin. Kaikenkaikkiaan oli kyllä nyt mahtavaa olla sielä ja sain paljon uusia tuttavuuksia ja sai vähän sitä vertaistukeakin, vaikka ei ihan samaa sairautta ollutkaan. Kyllä tää Ewingin sarkooma on niin harvinainen sairaus, ettei oikein kukaan tiedä tästä mitään, ei hoitohenkilökuntakaan, kun sanot, että mikä on ollut. Mäkin jouduin sielä jatkuvasti selostamaan, että mikä tämä on. Ja vielä enemmän olivat silmät ammollaan, kun sanoin, että tämä on kasvuikäisten lasten- ja nuorten syöpä...ja minulla ikää 48 :D. Toivottavasti sulla menee väsymys ohi...ja varmaan ainakin kun kultasi saapuu, niin se piristää :). Nyt oikein paljon voimia ja tsemppiä sulle!!! t: Sari

    VastaaPoista