maanantai 25. helmikuuta 2013

uh iiihanaa!!

tuota tuota mistähän alottaisi.. vaikka siitä että hoitojen jälkeen olo on ollut aivan mahtava :) 1 temestan olen vain ja ainoastaa tarvinnut tässä välissä eli huono olo ei siis ole puskenut läpi millään muotoa :) kuumetta huimausta pääkipua tai mitään muutakaan ei ole ilmennyt ja sehän on tietenkin hyvä asia!! paljon on tehnytkin kai.. mummo ja ukki oli käymässä kun hoidoista kotia saavuin ja siinä sit tuli touhuttua kaikenlaista.. lauantaina toki lähtivät jo harmi sinäänsä kun ei paljoa yhdess keritty touhuta..

eilen elikkäs sunnuntaina oli aivan mahtava päivä!!!!! aivan mieletön keli, ihana keväinen auringonpaiste ja viileys + "ristus mikä reissu" tuli heitettyä iskän luona!! :) isän luona olen käynyt viimeksi kesällä ennenkuin syöpä todettiin ja suunnattomasti harmittaakin kun en oikein ole päässyt käymään siellä elikkäs siis aivan mahtavaa oli käydä siellä pitkästä aikaa !! ei siinä on iskä kuitenkin käynyt täälä piipahtamassa muutaman kertaa mutta ei siinä vielä kaikki.. olin nimittäin iskän mukana viemässä metsäkonetta seuraavalle työmaalle vielä samana päivänä ja sekin oli mitä mahtavinta! :) paljon tuli juteltua kun ei muuten olla pahemmin kun puhelimessa.. illalla myöhään sitten saavuimmekin jo kotiin, oisihan tuota vaikka yötä voinut olla muttakun tänä aamuna oli labrat ni ois liian aikasin pitäny olla ajelemassa kohti kotikulmia.. fiilikset nousi kuitenkin tällä reissulla tosi korkeelle ja rupesi mieleni taas metsäkone töihin isukin kanssa :D nnooo kahtellee ny :)

ihana ponsse siellä :)


mutta tänään on maanantai verikokeissa käyty ja siellä tuli puolisen tuntia istuttua kun odotti että pääsee sisään.. vissii oli väärä henkilö ottamassa verinäytteitä kun eräs tuli jostain huoneesta ja naureskeli "perskule oletsä taas vieny mun favourite asiakkaan? hei mä otan sut enskerralla nimellä sisään!!" ei voinut kun nauraa :)

noh päivemmällä oli kova nälkä tein rahkaa mutta unohdin koko rahkan kaappiin ja lähdettiin siskon kanssa syömistä hakemaan.. haettiin vähän kebua ja pizzaa tuotiin kotiin ja mässättiin, oli hyvää!! tuolla ruokareissulla tuli labratuloksetkin soiteltua siinä ja huhhhuh ei muuta voi sanoo :o leukosyytit ovat vain hivenen laskenut olivat siis 2.5, neutrofiiilit olivat vielä viitearvoissa 1.95, ja crp 5 eli kaikin puolin näyttää hyvältä!! olen yllättynyt ja hyvätuulinen näistä uutisista..

tiistaina elikkäs huomenna onkin sitten aika reissu eessä! lähdetään isäpuolen kanssa länsisuomeen päin.. ainaki porissa tampereella ja pomarkussa käydään.. aivan pakko lähtee kun kerta joku ottaa tämmöiselle reissulle mukaan pääsee vähän maisemia kahtelee!! JA vaikka nää nyt on näitä "pahimpia päiviä" veriarvojen takia niin aivan sama! kun musta vähän tuntuu että se on sama asusteleeko sitä kotona iskällä sairaalassa vai kaupassa ni se kuume tulee jokaiseen paikkaan jos on tullakseen mutta sitä ei vain tahdota ymmärtää.... kun ajattelee niin samahan tuo missä huitelee oli vastustuskyky nollissa eli ei ja voisi sanoa että vaikka mun veriarvot olikin noin hyvät niin se voi joka tapauksessa pamahtaa se kuume MUTTA minä en sitä odota kuin kuuta nousevaa.. ajatuksena siitä on vain että se tulee jos on tullakseen!! niin se vaan menee :)

jotain jäi varmaan kertomatta mutta suht hyvällä fiiliksellä eteenpäin!!!!

2 kommenttia:

  1. Hei! Mäkin tulin hyvälle tuulelle sun kirjoituksista :). Hienoa, ett sul on mennyt nyt kaikki noin hienosti. On se hyvä joo välillä päästä vähän tuulettumaan neljän seinän sisältä pois...sekin antaa voimia lisää. Mäkin oon rollan kaa jo pystyny kävelemään pieniä lenkkejä ulkona ja kyllä on ollu ihanaa :). Ilman apuvälineitä pystyn sisällä jo ihan hyvin liikkumaan. Toivottavasti sulla menee kaikki hyvin ja koht lumet sulaa ja tulee kevät ja kesä...ja on ihanaa :)

    VastaaPoista
  2. voishan tuota sanoa että mä yritän ainaki liikkua tällä hetkellä ihan niin paljon ku pystyn ettei nyt ihan hirveästi kunto heikkenis :) ja kaiken kruunaa tää tosi keväinen ilma kun tahtoo ulkona viihtyä niin paljon :) ja hienoa että säki pystyt nyt liikkua enempi ni ei tartte keppiin nojata joka paikassa! :)

    VastaaPoista