tiistai 2. lokakuuta 2012

se on tiistai päivä ja osastolle sitä tultiin taas pyörimään ja mömmöjä imemään.. pahoinvoinnin estolääkkeet saatu sekä suuhun että suoneen ja sytostaatit lähti vähän aikaa sitten tippumaan.. ympärivuorokautisia tiputuksia eli letkussa perjantaihin saakka..

mutta kuulimpas hyviä uutisiakin :) jos lääkäri ymmärsi asian oikein niin leikkausta ei tulekkaan :) vaan hoitoja jatkettaisiin sädehoidolla :) kasvain lapaluussa on selkeästi pienentynyt ja kainalossa olevat imusolmukkeet pienentyneet myös :) olen kyllä erittäin tyytyväinen jos hoidot jatkuu näin :) se vain on ilmeisesti sitten jokapäiväistä hoitamista se sädetys.. se huonopuoli siinä on..
mutta katsotaan miten tämä menee :)

inhottavaa on tämä virtsan kanssa leikkiminen-.- joudun virtsaamaan kannuun katsoa kuinka paljon virtsaa tulee ja lisäksi joudun uittamaan sellasta läpyskää sielä kannussa mitatakseni ph tasapainon.. yök..

Heh :D naapuri lähti ikkunapaikalta niin minulta tultiin tyytyväisenä kysymään että haluanko ikkunapaikalle :D mietin asiaa :D

5 kommenttia:

 1. Mulla on sama setti tuon urean kanssa. Ja ikkunapaikka ehdottomasti!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. lisäystä muuten tähän tekstiin!
  silmät ovat nyt vuotaneet pari päivää.. ihmeteltiin kotona että mistä se voisi johtua.. täällä sitten lääkäri katsoi silmät ja totesi että on joku .....kalvon tulehus.. en koko nimeä muista.. SILMÄTIPPOJA!!!:D

  VastaaPoista
 4. Toivottavsti silmät paranis nopeesti.. Ja ikkunapaikka. Saa seurata kuinka se parkkeeraus vierailta sujuu ;)

  VastaaPoista
 5. alkaa pikkuhiljaa parantua :) näin on :)

  VastaaPoista