maanantai 15. lokakuuta 2012

tulipahan tänään käytyä jälleen verikokeissa ja lisäksi hammaslääkärissä :) verikokeet meni ihan hyvin lukuun ottamatta pitkää odotus aikaa ja hidasta näytteen ottajaa :D ensiksi se kysyy nimeä ja henkilötunnusta vaikka ne lukee kelakortissa joka oli hänen kädessään... sitten kokeiltiin oikeasta kädestä pitemmällä neulalla.. ei onnistunut.. :( siispä vaihettiin kättä ja neulaa.. elikkäs se lähti etsimään toisenlaisia neuloja... sitten se rupesi miettimään että otetaanko tuosta vai otetaanko jostain muusta kohtaa..? pyysipä sitten toisen näytteenottajan antamaan mielipidettä siitä... :D seuraavaksi se huomasi että pienet paperinpalaset oli loppunut ja lähtipä siis niitä etsimään... loppujen lopuksi se sai näytteen otettua ja pääsin pois :D

no mutta kaikesta huolimatta saatiin jopa tänään soitettua meilahteen ja kyseltyä tuloksia, 3 kertaa olen tätä labraa ennen käynyt verikokeissa ja millonkaan ei keretty tuloksia soittelemaan... mutta kaikki muut arvot oli hyvällä mallilla paitsi tromposyytit.. ne oli laskussa.. ja tromposyytit siis viittaa jotenkin veren hyytymiseen..? mutta kuuleman mukaan ne laskee hoitojen edetessä... mutta olen iloinen kuullessani että jälleen melkein kaikki oli hyvin :)

mutta tuolla hammaslääkärissä ei kaikki menny ihan niinku ois pitäny.. eli siis mulla vielä oiotaan hampaita ja oikomisen olisi pitänyt tänään loppua ja loppumallit olisi ollut tänään ohjelmassa :) mutta toisin kävi.. kerroin tästä minun tilanteestani ja ne kysyi siellä että onko sytostaattihoito..? on juu.. :( no sitten nämä ei voi ottaa niitä malleja koska sytostaattihoitojen jälkeen hammaslääkärit ei saa tehdä mitään mikä vaurioittaa ikeniä tai hampaita millään lailla... joten seuraava aika minulla on hammaslääkäriin sitten kunnes minulta on sytostaattihoidot ohi.. eli näillä näkymin ens kesänä.. mutta jotain minä sieltä silti sain.. nimittäin suuvettä :D kertoivat minulle siellä että sytostaatit kuivattaa suuta erittäin paljon ja siksi pitää pitää suuhygieniasta erittäin hyvää huolta.. sillä reikiä voi pamahtaa hampaisiin tosta noin vaan.. :( ja samalla suosittelivat minulle vihreää pepsodentiä :D no sitähän sitä oli käytävä ostamassa :)

että tämmöistä tänään :) mutta minun oloni on kyllä ollut aivan loistava :) ei minkään näköisiä ongelmia ole ollut jaksanut jopa puuhommia ja muitakin kotihommia täälä kotona tehdä :) hienoa minusta :)

2 kommenttia: