maanantai 4. helmikuuta 2013

kahden vaiheella

tässä ollaan nyt vähänniinku kahden vaiheella jälleen että jotuuko sitä infektiohoitoon vaiko eikö. tänään oli verikokeita joista tuloksetkin tuli, ja aivan yllätyksenä oli että leukosyytit ja neutrofiilit on vieläkin korkealla nimittäin leukosyytit olivat 2.3 ja neutrofiilit 1.7 kutakuinki ja siihen lisäksi hemoglobiini oli 113 eli hyvä. tarkkoja määriä en siis muista mutta nämä ovat kutakuinki noissa arvoissa. mutta sitten tähän päälle pistää harmittamaan crp ja trombosyytit nimittäin crp näytti 40 ja trombosyytit alle 100 sekä siihen se että kuume kävi 37.5. laittoivat osastolta huomiselle uudet verikokeet jotta näkisi kuinka nopeasti crp nousee ja trombosyytti laskee.

toverilta kysyin äsken että mitä se on mieltä arvoista niin hänen mukaan ne on vielä hyvät tässä vaiheessa, ja kun on vielä valkosolunkasvutekijät menossa torstaihin asti. mutta silti mua huolestuttaa tuo kuume ja crp kaikista eniten, kun nyt tuo morsianki ois täälä ni sitte vielä puuttus että joudun osastolle moneksi päiväksi. ja olisi niin mukava kun saisi kotona kerranki olla vähän pitempään hoitojen välissä.

MITÄ MÄ TEEEEEEEEEN?!

1 kommentti:

  1. Voi hittolainen, nyt sais kyl se kuume pysyä poissa! Toivottavasti kaikki menis hyvin ja saisit olla kotona. Tsemppiä ja voimia!!! t: sari

    VastaaPoista